Pozovite nas: +381 65 235 84 32viber

  • Elite Print Facebook
  • Elite Print Instagram

Vrste slika na platnu

Budite kreativni i iznenadite i sebe i druge besprekorno ručno izrađenim višedelnim slikama na platnu. Svaka slika na platnu pažljivo se radi od strane stručnih majstora. Takođe, vizuelni efekat slike iz delova dodatno osigurava nezaboravan doživljaj nečega što je pre bilo samo fotografija.

Izdelite svoju sliku na platnu za dramatičan efekat

Izdelite svoju sliku na platnu za dramatičan efekat

Svi imamo tendenciju da stvorimo personalizovanu kreativnu sliku pred našim gostima. Pomoću višestruko razdvojenih slika na platnu možete podieliti svoju fotografiju kao štampu na više pojedinačnih platana i obezbediti nesvakidašnji izgled. Koristite ih na zidovima vašeg doma ili kancelarije i delite svoje uspomene sa drugima na jedinstven način.

Vaša fotografija u nekoliko štampanih platana

Vaša fotografija u nekoliko štampanih platana

Split (podeljene) slike na platnu su zapanjujuća opcija ako želite da delite svoje fotografije na jedinstven način. Višestruko podeljena platna su takođe odličan način da postanete kreativni u vašem domu ili poslovnom prostoru, dajući svojim dizajnu savremeni izgled. Eksperimentišite sa fotografijom za odmor, pejzaž ili gradski pejzaž preko triptiha (trodelni) i diptiha (dvodelni) kako biste svojoj slici dali iluziju dubine i ogromnog prostora.

Diptih slike na platnu

Diptih slike na platnu

Čuli ste za dva tela sa jednom dušom? Isti koncept je sa diptihom ili 2 dela jedne slike na platnu. Dvodelne slike na platnu su u primer besprekorne kreativnosti. Možete podeliti jednu sliku na dva platna ili koristiti dve različite slike postavljene vertikalno ili horizontalno po vašem izboru.

Triptih slike na platnu

Triptih slike na platnu

Ovo je korak dalje od diptih slika na platnu. Ne samo da na ovaj način odlučujete kako će izgledati vaša slika na platnu, već i definišete način na koji bi trebalo da bude postavljena na zid. Triptih slike na platnu su savršen način da na zidu prikažete prekrasne snimke širokog pejzaža. Možete čak i da ga posmatrate kao način da ispričate priču sa početkom, sredinom i krajem.

Kvadriptih slike na platnu

Kvadriptih slike na platnu

Baš kao i vaša ljubav prema umetnosti, slike na platnu su neograničeni izvor kreativnosti i daju vam dovoljno prostora da ih personalizujete. Neka vaš zid govori o emocijama i izrazima koje vaša slika ima u sebi. Možete razdvojiti jedan otisak na četiri panela (postavljeni u horizontalnom, vertikalnom, dijagonalnom ili kvadratnom). Primećujemo da ovu kategoriju slika na platnu u velikoj meri koriste fotografi za prikaz galerije i pojedinci koji dele svoje posebne životne događaje.

Multipanel slike na platnu

Multipanel slike na platnu

Pored već navedenih načina deljenja slike na platnu, često se, kada je u pitanju štampa slike na platnu velikih dimenzija, javlja i potreba deljenja fotografije na više od 4 dela. Da, i to je moguće. Prema vašoj želji, fotografije velikih dimenzija se mogu podeliti i odštampati na većem broju zasebnih platana. Način postavljanja može odrediti veličinu pojedinačnih delova, a obično ih bude 5, 6, ili 7. Za mogućnosti deljenja možete nas pozvati, a mi ćemo iz iskustva dati najbolje rešenje.