Pozovite nas: +381 65 235 84 32viber

  • Elite Print Facebook
  • Elite Print Instagram

Uramljivanje slika na platnu

U Elite Printu radimo naporno kako bi naše slike na platnu bile dostupnesvima i da bi smo sve narudžbe dostavili što je brže moguće, ali mi ne kompromitujemo kvalitet da bismo postigli te ciljeve. Provodimo vreme i brigu da nabavimo najbolje materijale da bismo proizveli kvalitetne personalizovane slike na platnu na koje možete biti ponosni. Od preuzimanja naružbe do isporuke, naši procesi su dizajnirani da kreiraju slike na platnu koje nisu samo urađene po visokom standardu, već izgledaju jednako dobro danas i u godinama koje dolaze.

Spoljni stilizovani ramovi za slike na platnu

Spoljni stilizovani ramovi za slike na platnu

Od vaše slike ćemo uraditi savršenu sliku na platnu koja ne zahteva posebne spoljne ramove, ali kao opciju imamo i to.

Sve vaše fotografije, ilustracije i druge slike štampamo na vrhunskom platnu razvučenom na kvalitetne blind ramove. Naši blind ramovi su napravljeni od kvalitetnog drveta i veoma pažljivo obrađeni. Da bismo slikama na platnu dali profesionalnu završnu obradu, možemo ih uramiti i stilizovanim ramovima u boji po želji.

Kada ste spremni da naručite svoju kvalitetnu, uokvirenu sliku na platnu, kontaktirajte nas i poslaćemo vam najbolju ponudu koju možete naći u Srbiji.

Uramljivanje:

Uramljivanje:

Korak 1

Korak 1

Korak 2

Korak 2

Korak 3

Korak 3