Pozovite nas: +381 65 235 84 32viber

  • Elite Print Facebook
  • Elite Print Instagram

Štampane slike na platnu – Canvas Art Prints

Štampane slike na platnu – Canvas Art Prints

Ulje na platnu je oduvek predstavljalo veličanstveno izražavanje slikara. Umetnici poput Mikelanđela, Dalija, Pikasa, Munka, Rembranta i mnogih drugih su koristili ovu tehniku kako bi na najbolji mogućinačin dočarali boje pomoću posebnih ulja, koja su prouzrokovala različitu pigmentaciju boja, ali su i zahtevala različite periode sušenja slike na platnu.

Da Vinčijev „Salvator Mundi” (Spasitelj Sveta) jeste najskuplja slika na platnu, koja je 2017. godine prodata za neverovatnih 450 miliona dolara.

Napredak tehnologije omogućio nam je da imamo fascinantne reprodukcije vrhunskih umetničkih dela i to po vrlo pristupačnim cenama. Slike na platnu više nisu dostupne samo eliti. Bilo da želimo da ukrasimo sopstveni dom ili da obradujemo dragu osobu unikatnim poklonom; štampana slika na platnu je idealno rešenje!

Prednosti štampanih slika na platnu su mnogobrojne; visok kvalitet digitalne štampe i izrade na vrhunskim materijalima koje nudimo omogućavaju dug vek trajanja; brz i lak odabir slike/fotografije za izradu idealne slike na platnu. Dobićete sliku na platnu kakvu ste oduvek želeli u vrlo kratkom vremenskom roku, itd.

Na Vama je da izaberete da li će to biti reprodukcija umetničke slike, fotografija omiljenih uspomena, kolaž fotografija ili neki od već ponuđenih motiva iz naše galerije. Imate slobodu da izaberete dimenzije slike, da li će biti štampana izjedna ili više delova (diptih, triptih, kvadriptih, multipanel). Mi mi Vam garantujemo kvalitet štampane slike na platnu.