Pozovite nas: +381 65 235 84 32viber

  • Elite Print Facebook
  • Elite Print Instagram

Naši radovi

Pogledajte neke od naših radova

Profesionalna štampa na kanvasu

Ne biste dozvolili da nekvalifikovani mehaničar popravlja vaš automobil, pa zašto biste poverovali da neko bez relevantnih kvalifikacija može da štampa vašu fotografiju na platnu?

 

Elite Print tim čine visoko obučeni, iskusni grafičari-štampari, koji dele našu strast i posvećenost štampi najboljih slika na kanvasu. Nikada nećete morati da se brinete da ćete dobiti loš proizvod, ne bismo čak ni dozvolili da napusti studio. Ako to nije slika na kanvasu koja bi ponosno visila u našim domovima, ne bismo ni da bude u vašem.

Naš cilj je da svaki od naših klijenata bude 100% oduševljen štampom slike na platnu, toliko da razgovaraju o tome sa svojim prijateljima, porodicom i svakome ko želi da čuje.

Najnovija tehnologija štampe na kanvasu

Ako ste ikada kupili jeftino platno i slikali ili štampali na njemu, dobili ste veoma loš rezultat kontrasta i boja, a u tome sigurno niste jedini. Jeftina kanvas platna, koriste standardnu tehnologiju koja nije prikladna za štampu na kanvasu – i to se pokazalo tačnim svaki put.

 

U timu Elite Print-a nsu samo stručnjaci za štampu, oni su takođe tehnički dobro potkovani i vole da koriste najnoviju i najmoderniju tehnologiju. Zato smo uložili u najbolju opremu dostupnu u industriji štampe na kanvasu, koja svaki put proizvodi nenadmašne otiske. Nema više razočaranja kada slika na platnu izgleda mutno ili sa prigušenim mutnim tonovima boja.

 

Digitalni proces štampe na kanvasu garantuje apsolutnu jasnoću boja i slike, savršeno definisanu zasićenost boja, poboljšane tonove i finiš koji garantuje da otisci na platnu izgledaju baš kao fotografija koju ste snimili.

Kvalitet štampe na kanvasu

U procesu štampe na kanvasu kod nas,  dobijate najbolje otiske na platnu u industriji. Naš fokus je na pravljenju zapanjujućih slika na platnu koje ćete voleti. Zato je naš proizvod bolji od bilo kog drugog – napravljen je sa strašću i posvećenošću.

 

Kada želite da se vaša fotografija štampa na kanvasu, želite sigurno i da veličina odgovara mestu gde će slika biti okačena. Mi izrađujemo i štampamo slike na kanvasu različitih veličina i različitih vrsta, od mini slika na platnu, standardnih jednodelnih, višedelnih, pa do velikih panoramskih slika na platnu za maksimalni doživljaj vaše fotografije.

 

Više o načinima štampe slika na platnu možete pogledati na stranici Vrste slika na platnu.

 

Ako u bilo kom trenutku niste sigurni šta želite ili šta da odaberete, naš ljubazni i iskusni tim je uvek na raspolaganju da vam pomogne.