Pozovite nas: +381 65 235 84 32viber

  • Elite Print Facebook
  • Elite Print Instagram

Ideje za štampanje na kanvasu i saveti

Ideje za štampanje na kanvasu i saveti

Kako na najbolji način ulepšati enterijer pomoću digitalne štampe na kanvasu? Jedan od saveta dekoratera je magičan broj 3, te da valja izabrati triptih(odnosno tri panela), koji će uneti dinamičnost u enterijer. Da li će to biti tri različita motiva u tri različite dimenzije, ili jedna slika napravljena iz tri jedanaka dela – zavisi jedino od Vaše mašte i afiniteta.

Ukoliko se odlučite za kanvas koji se sastoji iz više od dva panela, zapamtite da krenete sa postavljanjem na zid od središnjeg, kako biste najbolje rasporedili panele.

Ako imate prazne zidove u svom enterijeru, predlog je da se odlučite za veliki kanvas koji će upotpuniti prostor i inspirisati razgovor.

Nikad ne možete pogrešiti sa crno-belim motivima kanvasa, još ako uz to dodate lepo osvetljenje, soba će odisati elegancijom, prefinjenošću i minimalizmom.

Možete napraviti i takozvani  ‘galerijski zid’ koji se sastoji iz sličnih motiva ili fotografija uspomena koje pričaju neku priču.

Ukoliko Vam fali elana i podsticaja, uvek su pravi izbor motivacione poruke, citati, poeme koje će Vas inspirisati i uliti Vam pozitivnu energiju. Možete se igrati izborom fonta, veličinom slova, itd.

Digitalna štampa na kanvasu može biti lepo raspoređena i na policama, ako ne želite da pravite rupe u zidovima iz bilo kog razloga.

Sve popularnije postaje mnoštvo minijaturnih štampanih kanvasa, koje možete rasporediti i postaviti u bilo kom obliku (pravilnom, nepravilnom, kružnom), bilo gde (na polici, zidu, stolu), a efekat koji postižu je fantastičan. 

Pre biranja digitalnog štampanja na kanvasu, dobro razmislite koji efekat želite istim da postignete u određenom prostoru. Na osnovu toga osmislite šta bi najbolje dopunilo enterijer i doprinelo boljoj atmosferi i inspirativnoj energiji.