na vrh

Vrste slika na platnu

Budite kreativni i iznenadite i sebe i druge besprekorno ručno izrađenim višedelnim slikama na platnu. Svaka slika na platnu pažljivo se radi od strane stručnih majstora. Takođe, vizuelni efekat slike iz delova dodatno osigurava nezaboravan doživljaj nečega što je pre bilo samo fotografija.

Izdelite svoju sliku na platnu za dramatičan efekat

Svi imamo tendenciju da stvorimo personalizovanu kreativnu sliku pred našim gostima. Pomoću višestruko razdvojenih slika na platnu  možete podieliti svoju fotografiju kao štampu na više pojedinačnih platana i obezbediti nesvakidašnji izgled. Koristite ih na zidovima vašeg doma ili kancelarije i delite svoje uspomene sa drugima na jedinstven način.

Vaša fotografija u nekoliko štampanih platana

Split (podeljene) slike na platnu su zapanjujuća opcija ako želite da delite svoje fotografije na jedinstven način. Višestruko podeljena platna su takođe odličan način da postanete kreativni u vašem domu ili poslovnom prostoru, dajući svojim dizajnu savremeni izgled. Eksperimentišite sa fotografijom za odmor, pejzaž ili gradski pejzaž preko triptiha (trodelni) i diptiha (dvodelni) kako biste svojoj slici dali iluziju dubine i ogromnog prostora.