Uslovi korišćenja Poltitka privatnosti

Poštovani,
Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.


Korišćenje sajta

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta slikenaplatnu.rs isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.
Korisnicima sajta slikenaplatnu.rs strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja sajta.
Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.


Opšti uslovi

1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva.
3. Prodavac se obavezuje da poručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.


Garancija kvaliteta

Štamparija Promoreklam garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su ručno sastavljani i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu i prilikom poručivanja.
Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će zameniti proizvod novim ili vratiti novac. Garantni rok počinje danom prodaje proizvoda. Kupac gubi pravo na garanciju ako se kvar izazove nepridržavanjem datih uputstava za održavanje i ako su na proizvodu vršene bilo kakve izmene ili popravke od strane neovlašćenih lica.
Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost kupca je da izvrši pregled proizvoda i da ukaže na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.
Molimo Vas radi što kvalitetnije usluge da se pridržavate zadatih uputstava.


Reklamacije i povraćaj robe

Reklamacija u garantom roku - Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda.
U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će popraviti pokvareni proizvod, zameniti proizvod novim ili vratiti novac.

Da biste ostvarili pravo na reklamaciju potrebno je da:
- reklamirani proizvod vratite direktno ili pošaljete prodavcu
- da date opis neispravnosti

Korisnički Centar 064 9127 853


Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.

U ime Štamparije Promoreklam obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost podataka svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.


Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Štamparija Promoreklam se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.Hvala na poverenju.


Copyright © 2013, sva autorska prava zadržava Štamparija Promoreklam, u čijem je vlasništvu web sajt www.slikenaplatnu.rs